Tenerife

Last minute Tenerife
Het grootste eiland van de Canarische Eilanden behoort tot Spanje. Ongeveer 200 kilometer vanaf de marokkaanse kust. Met bijna 900.000 inwoners is het ook het dichtstbevolkte eiland van Spanje. Tenerife staat bekend om het zachte klimaat in de winter, op Tenerife overwinteren veel Europeanen. De gemiddelde temperatuur in de wintermaanden is 20 graden.

Vliegtickets Tenerife
Er zijn veel ticket aanbieders die aanbiedingen hebben naar Tenerife. Om een goed overzicht te krijgen van de beschikbare vluchten en prijzen is het handig om verschillende aanbieders te bekijken. Aan de rechterkant kunt u uw vluchtgegevens invoeren, wanneer u op de groene knop "Zoeken" klikt opent er aan de rechterkant van de website een scherm met Ticket aanbieders die naar Tenerife vliegen. 

Vergelijk alle aanbieders om zo de last minute aanbiedingen te zien. Het vergelijken kan soms vele tientallen Euro's schelen op uw totaal aankoop. Wanneer uw reisdatum variabel is kan het ook enorm schelen wanneer u zoekt buiten het weekend. Goedkope aanbieders naar Tenerife zijn Arke fly, Ryanair. 

Aanbieders