Praag

Last minute Praag
De hoofdstad van de grootste stad van Centraal Europese republiek Tsjechie en een van de mooiste steden van Europa. Het historische centrum staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Met 1.2 miljoen inwoners is Praag een stad van formaat. Weekendje Praag is voor velen favoriet, last minute aanbiedingen naar Praag zijn er daarom vollop. Elke dag vliegen er tientallen vluchten naar de luchthaven Praag-Ruzyne (PRG). 

De ticket prijzen naar Praag verschillen enorm, voor 89,- Euro kunt u al naar Praag vliegen. Populaire aanbieders naar Praag zijn easyJet, zij hebben vaak speciale aanbiedingen.

Tickets vergelijken
Vliegtickets Praag kun je het best vergelijken door alle aanbieders te bekijken. Soms scheelt dit wel tientallen Euro's op het ticket naar Praag. Prijsvechters zoals easyJet, GermanWings en Norwegian vliegen vaak met scherpe prijzen. Wanneer een vliegtuig nog veel zitplaatsen over heeft zal de prijs van het ticket goedkoper worden, check daarom meerdere keren vliegtickets naar Praag, dit kan namelijk ineens vors schelen in de prijs.

Op deze website kunt u gemakkelijk alle ticket aanbieders vergelijken. Aan de rechterkant kunt u uw vluchtgegevens invoeren en dan op de groene kop "zoeken"  klikken. Nu opent er in het linker gedeelte van de website een lijst met aanbieders die naar Praag vliegen. Vergelijk alle aanbieders voor een goed overzicht van de prijzen van de tickets. Is uw vertrektijd variabel? Kijk dan ook nog op verschillende dagen, bijvoorbeeld buiten het weekend kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen.

Bekijk de actuele last minute deals hier.

Aanbieders