Bangkok

Last minute vliegtickets Bangkok
Bangkok is de hoofdstad van Thailand en telt meer dan 8 miljoen inwoners en is daar mee de grootste stad van Thailand.  De ceremoniele naam voor Bangkok is enorm lang (telt maarliefst 20 woorden) en heeft daarom het wereldrecord voor langste plaatsnaam. Bangkok is populair vanwegen het klimaat, het hele jaar ligt de temperatuur op ongeveer 30 graden, en het nachtleven is divers. Voor last minute deals naar Bangkok is het handig alle aanbieders naar deze stad te vergelijken.  

Bangkok is een prachtige stad, hier is enorm veel te zien. Eenmaal op de luchthaven geland kunt u het makkelijkst via de AirportBus Bangkok binnen komen. 

Zoeken naar tickets
Hoe werkt het zoeken naar vliegtickets? Op deze website kunt u aan de linkerkant van de website de vluchtgegevens invoeren. Daarna drukt u op de groene knop zodat de aanbieders zichtbaar worden die vliegen naar Bangkok! De website zal automatisch de prijzen laden. Zo vergelijkt u gemakkelijk en snel alle aanbieders.

Ook kan het per dag verschillen, wanneer een vliegtuig niet op tijd vol geboekt wordt kan de prijs enorm dalen. Probeer daarom verschillende keren te kijken wat de prijzen zijn. De ene keer kan Tix goedkoper zijn, de andere keer Cheaptickets. 

Ook is het goed om te kijken naar verschillende luchthavens. Bij Bangkok zijn er namelijk twee. Zo kun je vliegen op luchthavencode BKK (Bangkok International Airport) of  DMK (Don Muang). Het handigst is om te vliegen naar BKK, Suvarnabhumi, Bangkok International Airport.

Bekijk de actuele last minute deals hier.
 

Aanbieders