Aruba

Vliegtckets Aruba
Vliegtickets naar Aruba verschillen enorm. Vanaf zo'n 450,- Euro is het mogelijk om naar dit prachtige eiland te vliegen. ArkeFly heeft vaak goede deals naar Aruba. Vergelijk alle aanbieders, dit kan soms honderden Euro's schelen op uw aankoop. 

Aruba is een eiland binnen de koningkrijk der Nederlanden, en is ongeveer zo groot als het eiland Texel en telt meer dan 110.000 inwoners. De hoofdstad is Oranjestad, hier ligt de internationale luchthaven genaamd Koningin Beatrix. Deze stad telt zo'n 35.000 inwoners. Het klimaat is tropisch, de gemiddelde temperaturen zijn het gehele jaar door 28 tot 32 graden. Een bezoekje aan het Westelijke strand Flamingo Beach is zeker een aanrader, hier lopen prachtige zalm kleurige Flamingo's op het strand lopen. 


Goedkoop ticket
Vergelijk de prijzen van de aanbieders, deze kunnen enorm verschillen. Vul uw reisgegevens in aan de linkerkant van de website en druk op de groene knop 'Zoeken'. Nu verschijnt er een scherm met alle beschikbare Airlines die naar de gekozen bestemming vliegen. Klink op de aanbieder om automatisch de prijzen te laden. 

Goedkope prijsvechters zijn: ArkeFly en KLM, deze worden meegenomen in de zoekopdrachten. Bekijk ook de website van Cheaptickets, zij hebben vaak nog verrassende aanbiedingen buiten het hoogeizoen om.

Aanbieders